Villkor och föreskrifter


Betalningsalternativ

I samband med att du har lagt in din order kommer en bekräftelse på totalbeloppet till din e-post. När du fått bekräftelsen förskottsbetalar du summan av din order till bankgiro 5559-1689  eller swisha till 123 583 46 68. Uppge namn och ordernummer vid inbetalning. Tänk på att transaktionen tar 1-3 bankdagar att genomföra.

Om det inte fungerar för dig med vårt shoppingsystem är du välkommen att göra din beställning till kontakt@annasgarnstuga.se i ett vanligt e-postbrev. Viktigt att du lämnar varunamn, färgkod och antal av varje vara samt kontaktuppgifter och postadress

Frakt

Levereras enligt vikt från 60 kr - 100 kr.

Leveranstid 

Vi skickar normalt inom 1-3 arbetsdagar efter att din betalning blivit synlig.

Leveranssätt

Vi skickar med postnord. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget. 

Reklamation och returrätt

Skadad eller förekommen vara ersättes av oss med ny. Synlig skada på paket ska du anmäla där du hämtar paket. Vi betalar returfrakten i efterhand.

Ångerrätt

Full returrätt inom 14 dagar efter det att du mottagit varan. Varan får dock inte vara använd. Returfrakten står kunden för. Returvaror ska paketeras väl och återsändas som brev eller paket - ej som postfärskott. 

 Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort kontakta oss i så fall.